Op deze pagina vind u alle andere pagina's op deze website.

Snel iedere energieleverancier vergelijken

Besparen op energie hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Er zijn allerlei stappen die je kunt ondernemen om jouw jaarlijkse uitgaves aan energie te verlagen. Veel mensen investeren bijvoorbeeld in zonnepanelen, maar deze investering kent hoge instapkosten. Het is voor veel huishoudens interessanter om gewoon iedere energieleverancier te vergelijken op basis van prijs. 

lees meer

Neem contact op!

lees meer

Energie aanbiedingen

Op energie aanbod vindt u de beste energie aanbiedingen van elk energiebedrijf. U kunt hier de energie aanbiedingen van de goedkoopste energieleveranciers van Nederland vergelijken. Online energie afsluiten is zo geregeld en overstappen van energieleverancier kan soms tot honderden euro’s per jaar opleveren.

lees meer

Beste energie aanbieding

lees meer

Energie besparen

lees meer

Energie informatie

lees meer

Energiecontract met iPad

lees meer

Energieverbruik meten

lees meer

Goedkoopste energieleverancier 2014

lees meer

Goedkoopste gasleverancier

lees meer

Goedkoopste stroomleverancier

lees meer

MKB energie

lees meer

Nieuw energiecontract afsluiten

lees meer

Overstappen van energie

lees meer

Stroom en gas aanbieders

lees meer

Stroom en gas aanbieding

lees meer

Zonnepanelen

Door middel van duurzame energie op uw energierekening besparen! Dit gebeurt inmiddels bij een groot aantal huishoudens. U ziet dan ook steeds meer zonnepanelen op de daken verschijnen. De voordelen worden steeds groter nu men de zonnepanelen investering gemiddeld tussen de 5 en 8 jaar heeft terugverdiend. Panelen zijn de laatste jaren erg in prijs gedaald en nu uiterst interessant om te kopen. Bent u ook nieuwsgierig of u met zonnepanelen uw energierekening kan doen dalen? Bekijk dan de websites waarnaar hier verwezen wordt. Voor het plaatsen van zonnepanelen is in de meeste gevallen geen vergunning noodzakelijk. Het gaat in dit geval ook om een duurzame vorm van energie winning door de zon.

Wat is de beste aanbieding

> Wat zijn de beste energie aanbieders ?

Zonnepanelen kopen

Wilt u zonnepanelen kopen? Dan is het verstandig om hier meer informatie over te winnen. In ons overzicht vindt u hierin een paar handige websites waar u meer informatie treft over investering, opbrengst, terugverdientijd, merken, subsidie, koop tips en veel meer informatie die u wellicht kunt gebruiken. Ook kunt u voor de aanschaf van zonnepanelen is kijken bij op de websites van de energieleveranciers zelf. De meeste hiervan bieden zelf ook de mogelijkheid tot zonnepanelen aan.

lees meer

Energie goedkoop

Energie goedkoop! Naar welke energieleverancier overstappen voor de goedkoopste energie? Door middel van het energievergelijk op energie goedkoop weet u direct welk energiebedrijf het goedkoopste uitpakt met uw energieverbruik. U treft de energietarieven van de verschillende energiebedrijven op de Nederlandse markt voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Bekijk en vergelijk de energietarieven van onder andere Budget Energie, Electrabel, Eneco, Energie Direct, E.ON, Essent, Greenchoice, Nuon, Nederlandse Energiemaatschappij, Oxxio en RWE. Om nieuwe klanten te trekken geven de energieleveranciers soms leuke kortingen, cadeaus of andere aanbiedingen weg! Ook regelt het nieuwe energiebedrijf het overtappen geheel voor u. Bekijk de mooie energie aanbiedingen van de bekende energiebedrijven.  

lees meer

Energie goedkoop tarief

lees meer

Energie goedkoopste aanbieder

lees meer

Energie overstappen iPad

lees meer

Energieprijs berekenen

lees meer

Stroomtarieven

lees meer

Zo kun je direct alle energieleveranciers vergelijken

Ben je op zoek naar een mooie besparing op jouw huidige energiecontract? De kans is groot dat je op dit moment te veel voor jouw energie betaalt, omdat een andere energieleverancier een lager tarief hanteert.  Dit kun je echter alleen achterhalen door de energieleveranciers met elkaar te vergelijken. Zo zie je direct welke prijzen door andere energieleveranciers worden gehanteerd en hoe goed zijn het doen op vlakken zoals service en kwaliteit. Je wilt namelijk nog steeds goede service krijgen en ook nooit met storingen te maken krijgen.

lees meer

In 5 stappen elke energiemaatschappij vergelijken

Energie is duur, maar dat hoeft het niet te zijn. Er zijn allerlei manieren om minder geld aan energie uit te geven, bijvoorbeeld door thuis energie te besparen. Maar het is beter, en vaak ook goedkoper, om eerst te kijken wat je bij de energieprijs kunt doen. En dat doe je door iedere energiemaatschappij te vergelijken op basis van verschillende factoren. Het opstellen van een vergelijking tussen alle energiemaatschappijen kan echter redelijk wat tijd kosten. Op deze pagina staan daarom 5 stappen die je moet nemen om iedere energiemaatschappij te vergelijken op prijs, kwaliteit en natuurlijk service.

lees meer

Energieprijzen vergelijken: in 5 minuten besparen op energie

De energieprijzen verschillen ieder jaar, maar het is fijn om deze altijd zo laag mogelijk te kunnen houden. Dit is niet eenvoudig, want de meeste energieleveranciers veranderen hun energieprijzen ieder jaar.  Het loont daarom om de energieprijzen te vergelijken. Zo weet je direct welke tarieven iedere energiemaatschappij hanteert en hoeveel jij op jaarbasis kunt gaan besparen.  Een vergelijking kan al snel meer dan honderd euro per jaar schelen, dus het loont zeer om een vergelijking te doen.

lees meer

Wat is de goedkoopste energieleverancier in jouw situatie?

Je kent het ongetwijfeld: je wilt veel op jouw energiecontract besparen, maar je hebt geen idee hoe je kunt uitzoeken wat nu echt de goedkoopste energieleverancier is. Het is tegenwoordig gelukkig erg eenvoudig om dit uit te zoeken, waardoor je binnenkort al kunt beginnen met besparen.

Iedere situatie is anders, en daarom is er voor ieder huishouden ook een andere optimale en goedkoopste energieleverancier. Dit maakt het lastig om een vergelijking uit te voeren, want energieleveranciers zijn in bepaalde gevallen juist weer goedkoper. Zo is het verbruik een van de belangrijkste factoren bij het besparen van de goedkoopste energieleverancier.

Maar hoe kun je nu echt snel achterhalen wat de goedkoopste energieleverancier is? Dat leggen wij jou hieronder uit. 

lees meer

Links

lees meer

Energie nieuws

lees meer

Solar Magazine presenteert het Solar Trendrapport 2015

Eind januari is Solar Magazine gekomen met het trendrapport omtrent zonne-energie. Hierin staat onder meer dat ruim driekwart van de respondenten een omzetstijging verwacht in 2015. De verwachte omzetstijging komt voort uit een aantal factoren. Er is volgens de respondenten nog altijd sprake van een groeiende focus gericht op duurzame energiebesparing. Door regelingen verwacht men een sterke groei van de zonne-energiemarkt. De onderlinge concurrentie strijd is wel groot en er zijn ook tekenen van marktconsolidatie.

lees meer

Prijs stroom

Prijs stroom vergelijken! Wat is de stroomprijs per kwh 2014? Vergelijk stroomprijzen van verschillende stroomleveranciers bij prijs stroom. Bekijk wat de stroomprijs per kwh is bij Eneco, Energie Direct, Essent, Budget Energie, Electrabel, Nederlandse Energiemaatschappij en andere bekende stroomleveranciers. Het vergelijken van stroomprijzen kan soms veel voordeel opleveren. Om nieuwe klanten aan te trekken bieden veel stroomleveranciers een fikse welkomst korting. Deze korting kan soms aardig oplopen en is zeker de moeite waard om regelmatig over te stappen van stroomleverancier. Bekijk bij welke stroomleverancier u op dit moment het goedkoopste uit bent, indien u een switch maakt of nieuw stroom contract afsluit.

lees meer

Energieprijzen 2014

lees meer

Prijs gas 2014

lees meer

Prijs stroom 2014

lees meer

Prijs water

lees meer

Stroom aanvragen

lees meer

Sitemap

lees meer

Nu Energie vergelijken!

Stap nu over en bespaar tot €450,- per jaar

Tienduizenden gingen u voor!

Het duurt maar 1 minuut om de beste energiedeals te zien

Via onze site voordeliger dan direct bij de leverancier

Wij vergelijken 100% onafhankelijk

Meer dan 80% van de Nederlanders kan NU overstappen!

> Vergelijk nu !

Recente overstappers

Jouw content hier?

Jouw artikelen mogen ook op deze website staan, zolang ze maar over onze onderwerpen gaan. Kijk op de contact pagina voor details.