Prijs stroom vergelijken! Wat is de stroomprijs per kwh 2014? Vergelijk stroomprijzen van verschillende stroomleveranciers bij prijs stroom. Bekijk wat de stroomprijs per kwh is bij Eneco, Energie Direct, Essent, Budget Energie, Electrabel, Nederlandse Energiemaatschappij en andere bekende stroomleveranciers. Het vergelijken van stroomprijzen kan soms veel voordeel opleveren. Om nieuwe klanten aan te trekken bieden veel stroomleveranciers een fikse welkomst korting. Deze korting kan soms aardig oplopen en is zeker de moeite waard om regelmatig over te stappen van stroomleverancier. Bekijk bij welke stroomleverancier u op dit moment het goedkoopste uit bent, indien u een switch maakt of nieuw stroom contract afsluit.

Goedkoopste stroom

Welke energieleverancier hanteert op dit moment de goedkoopste stroomtarieven? Om hierachter te komen kunt u gebruik maken van de energievergelijking op prijs stroom. Het vergelijken van stroomtarieven kan u veel geld opleveren. Bekijk de stroomprijzen van Energie Direct, NUON, Essent, Budget Energie, Electrabel, Eneco, Nederlandse Energiemaatschappij en andere energieleveranciers op de Nederlandse markt. Ook voor de goedkoopste stroom zakelijk bent u bij prijs stroom op het juiste adres. Bekijk en vergelijk de stroomtarieven van de verschillende stroomleveranciers voor het MKB en grootzakelijke segment. Voor grote bedrijven die veel energie verbruiken, valt er veel geld aan energiekosten te besparen door regelmatig te vergelijken welke energieleverancier het goedkoopste is.

Stroomprijs

Bent u op zoek naar de energieleverancier met de goedkoopste stroomprijs op dit moment? Indien u vorig jaar heeft uitgezocht bij welke stroomleverancier u het goedkoopste uit was, kan dit nu allang weer veranderd zijn. Energieleveranciers passen veelal ieder jaar januari en juli de stroomprijzen weer aan. Bij variabele contracten kunnen de stroomprijzen dus twee keer per jaar wijzigen. Bij vaste contracten zijn er uiteraard geen wijzigingen tot dat het energie contract afloopt.

Stroomleveranciers

Stroom of elektriciteit kan niet bewaard worden zoals gas. Het stroomverbruik moet daarom altijd gelijk zijn aan het aanbod van stroom. Er bestaan pieken en dalen in het stroomverbruik. De productie moet hieraan aangepast worden. Overdag wordt er meer stroom verbruikt dan in de nacht en in de winter weer meer dan in de zomer. Energieleveranciers spelen hier op in met de inkoop van stroom. De stroomleveranciers proberen hun stroom tegen de beste prijs in te kopen. Vraag en aanbod van stroom speelt hier een grote rol in.

Stroomprijs 2014

Wilt u de prijs van stroom weten van de energieleveranciers Eneco, Essent, EON, Energie Direct, Nederlandse Energiemaatschappij, Budget Energie, Nuon en andere bekende aanbieders van stroom? Vergelijk de stroomprijzen van 2014 van de bekende en goedkoopste aanbieders in ons energie vergelijking. Doormiddel van een paar eenvoudige vragen, weet u direct welke stroomleverancier het goedkoopste is met uw stroomverbruik. Naast stroomprijzen kunt u ook gasprijzen vergelijken, of stroom en gas in 1 contract.

Meer informatie

Energieprijzen 2014

lees meer

Prijs gas 2014

lees meer

Prijs stroom 2014

lees meer

Prijs water

lees meer

Stroom aanvragen

lees meer

Nu Energie vergelijken!

Stap nu over en bespaar tot €450,- per jaar

Tienduizenden gingen u voor!

Het duurt maar 1 minuut om de beste energiedeals te zien

Via onze site voordeliger dan direct bij de leverancier

Wij vergelijken 100% onafhankelijk

Meer dan 80% van de Nederlanders kan NU overstappen!

> Vergelijk nu !

Recente overstappers

Jouw content hier?

Jouw artikelen mogen ook op deze website staan, zolang ze maar over onze onderwerpen gaan. Kijk op de contact pagina voor details.